Op zoek naar visgraat pvc?

Het is jou ook vast en zeker wel opgevallen. Je kunt geen woonblad bekijken of geen woonprogramma aanzetten, of je ziet meteen alweer een visgraatvloer. Op zich bestaat deze vloersoort al eeuwen, maar je weet nooit hoe zoiets gaat, hij is weer compleet terug van weggeweest. Zeker moderne interieurs lenen zich uitstekend voor deze vloer.


Waar komt visgraat vloer vandaan?


Ga jij ook voor een visgraat pvc, dan is het best interessant om eens te bekijken waar deze vloersoort nu eigenlijk vandaan komt. Wanneer ze voor het eerst gelegd werd, is niet helemaal duidelijk. Wel werd ze al gebruikt in de zestiende eeuw. Vooral in paleizen en kastelen.


Voordelen van visgraat pvc


Als een vloer zo populair is, dan heeft ze vast en zeker verschillende voordelen. Dat klopt. En het grootste voordeel is dan toch wel de uitstraling. Logisch natuurlijk als je bedenkt dat deze vloer gebruikt werd in paleizen en kastelen. De visgraat zorgt voor veel sfeer en heeft absoluut een bepaalde stijl. Uiteraard is deze vloer tijdloos. Dat is door de tijden heen wel bewezen. Verder is de vloer verkrijgbaar in veel maten en materialen. Ook de manier van leggen is prettig. Je hebt de keus tussen klik pvc en plak pvc vloeren.


Belakos Palazzo


Belakos Palazzo is echt een topmerk als het gaat om pvc visgraat vloeren. Kies jij hiervoor, dan heb je absoluut het neusje van de zalm te pakken. De houtnerf structuur is prachtig en de vloer ziet er heel natuurlijk uit. Verder is er een extra matte toplaag aanwezig en heeft de vloer subtiele kleurwisselingen. Als je niet beter wist, zou je echt denken dat het hier gaat om een echte houten vloer.


Belakos Rustico


Deze vloer heeft een toplaag van polyurethaan. Dit is een kunststof met bijzondere eigenschappen. Het maakt de vloer namelijk water- en krasbestendig. Bovendien is de vloer hierdoor vuilafstotend. Dit merk pvc vloer heeft een prachtige uitstraling en doet weinig onder voor een echte houten vloer. Je kunt deze vloer prima gebruiken in een gezin met kinderen, want hij gaat bijzonder lang mee en kan wel een stootje hebben.


Hebeta


De keus wordt je niet gemakkelijk gemaakt, want ook de Hebeta is een topmerk. Er is door dit merk een unieke productielijn opgezet. Je ziet in de vloeren zichtbare noesten. Ook de hele realistische houtstructuren zijn voelbaar. Dus ook echt een topkeuze